Διαβήτης και η αιτία που τον προκαλεί
Διαβήτης και η αιτία που τον προκαλεί
Όλο μας έχουμε ακούσει για την μελέτη που η μεσογειακή διατροφή ήταν η καλύτερη στον κόσμο .Τι είναι άραγε αυτό που σημερα δεν μας κάνει αναρωτηθήκατε ποτέ σας . Σήμερα ζούμε στην σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή και πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή μας .Το 1950 που μελετούσαν την διατροφή της Κρήτης ,οι άνθρωποι ότι τρώγανε το συντηρούσαν στο ονομαζόμενο φανάρι σε θερμοκρασία δωματίου ,ότι έπιναν από στην στάμνα η στην βαρέλα η το παγούρι η το νερό από την πηγή όπως αυτό έβγαινε από την γη ,Σήμερα όλο αυτά τα παίρνουμε από το ψυγειο μας που τα συντηρεί από 4-8 βαθμούς Κελσίου .Η διαφορά αυτή της θερμοκρασίας από του δωματίου που και το ψυγείο παγώνει τον οισοφάγο μας και δίδει άλλες εντολές στον οργανισμό μας .Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η ζημιά πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε για 3 μέρες τα φαγητά σας που παίρνετε από το ψυγείο και μετράτε τα ζάχαρα σας 2 ώρες μετά το φαγητό .Αφού περάσουν οι μέρες τρώτε ξανά τα ίδια φαγητά θερμοκρασιακά δωματίου για τουλάχιστον 2 ώρες και το νερό σας η τα ποτά σας και μετράτε ξανά τα ζάχαρα σας 2 ώρες μετά το φαγητό . Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΆΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 150 ΜΟΝΆΔΕΣ από γεύμα του ψυγείου με το γεύμα θερμοκρασίας δωματίου η ακόμα με ένα φρούτο η ένα ποτήρι νερό .Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι στην Κρήτη την εποχή της μελέτης είχαν άριστη υγεία .Έχω αφιερώσει πολλά χρόνια να ερευνώ να μπορέσω να ρυθμίσω το ζάχαρο μου .Τώρα που τα πάντα που βάζω στο στομάχι μου είναι θερμοκρασία δωματίου έχω τέλεια ζάχαρα και μειώνω τις ινσουλίνες.
Όλα στην θερμοκρασία του αέρα που αναπνέουμε υγρά ποτά φαγητά [2 .ωρες στον χώρο που θα φάμε ]
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
-πρακτικά γιατροσόφια
στο τηλ. 693 190 1212
Χρήστος Μπαρτζώκας-γιατροσόφια στο γιου τιουπ το καναλι μου ,βίτεο τα δικά μου κοινότητα βιντεο απο τον κοσμο .