Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Κατσικάκι στον φούρνο με πατάτες γλυκόξινη γεύση

     Κατσικάκι στον φούρνο με πατάτες      γλυκόξινη γεύση

        Αλατοπιπερώνουμε ένα μπούτι κατσικάκι και του βάζουμε ρίγανη
κόλιανδρο το θυμάρι 2 η 3 γαρύφαλλα κανέλας και το βάζουμε στο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι και ξίδι . Το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο σε 200 βαθμούς  για 1 ώρα . Το βγάζουμε και προσθέτουμε ένα φλιτζάνι του καφέ νερό , προσθέτουμε τις πατάτες μας και τις αλατίζουμε, ρίγανη και λίγο λάδι και το βάζουμε στον φούρνο για άλλη μια ώρα .

               Η  γλυκόξινη γεύση  : Ένα φλιτζάνι του καφέ βαλσάμικο ξίδι  και 3 κουταλιές της μέλι από θυμάρι το ανακατεύουμε και το ρίχνουμε επάνω στο κρέας  20 λεπτά πριν το τέλος

                    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Η ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ

1 σχόλιο:

-πρακτικά γιατροσόφια
στο τηλ. 693 190 1212
Χρήστος Μπαρτζώκας-γιατροσόφια στο γιου τιουπ το καναλι μου ,βίτεο τα δικά μου κοινότητα βιντεο απο τον κοσμο .