Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Πως θα απαλλαχτούμε από την έντονη μυρουδιά του κρέατος -γίδα προβατίνα

          Πως θα απαλλαχτούμε από την έντονη μυρουδιά του κρέατος -γίδα προβατίνα

      Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει σε δυνατή φωτιά και πλένουμε καλά το κρέας . Όταν βράσει το νερό ρίχνουμε το κρέας μέσα στο νερό με ένα φλιτζάνι του καφέ βαλσάμικο ξίδι και το αφήνουμε να βράσει για 6-8 λεπτά . Ανοίγουμε την βρύση τέρμα στο κρύο νερό και τοποθετούμε κάτω την κατσαρόλα μας βλέπουμε ότι το κρέας εκεί βγάζει όλους τους αφρούς ,  το αφήνουμε να τρέχει μέσα το νερό για 5 λεπτά και το στραγγίζουμε . Ξεπλένουμε ξανά το κρέας και την κατσαρόλα μας βάζουμε λίγο νερό να βράσει για να σοτάρουμε το κρέας με τα καρυκεύματα το κρεμμύδι και το σκόρδο  και συνεχίζουμε με όποιον τρόπο θέλουμε .     

ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΎ

2 σχόλια:

  1. Κύριε Χρήστο καλησπέρα ένας άλλος τρόπος για να φύγει η μυρωδιά του κρέατος είναι την ώρα που σοτάρουμε το κρέας να το σβηνεται με ένα φλιτζανάκι του καφέ τσικουδιά αντί για κρασί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πρακτικά γιατροσόφια
στο τηλ. 693 190 1212
Χρήστος Μπαρτζώκας-γιατροσόφια στο γιου τιουπ το καναλι μου ,βίτεο τα δικά μου κοινότητα βιντεο απο τον κοσμο .